Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan,Voleybol’da çifte sevinç yaşadı

Seyhan,Voleybol’da çifte sevinç yaşadı

Seyhan,Voleybol’da çifte sevinç yaşadı

Seyhan,Voleybol’da çifte sevinç yasadi

Seyhan Belediyespor Kulübü, 2.Lig’de mücadele eden Kadin ve Erkek Voleybol takimlari geçtigimiz hafta sonunu galibiyet ile kapatarak basarili sonuçlarina bir yenisini daha eklediler ve yükselislerini devam ettirdi.

KADIN VOLEYBOLCULAR PEMA KOLEJI’NI RAHAT YENDI

Kadinlar 2.Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Voleybol takimi Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettigi Pema Koleji karsisinda iyi bir performans sergiledi ve müsabakadan 3-0’lik galibiyet ile ayrildi. Antrenör Göksel Özbek, “ Kazanip moral bulduk.. Sporcularimizi kutluyorum. Geride kalan haftalari unutup hafta sonu Mersin temsilcisi Toros Üniversitesi Volgemspor ile Adana’da oynayacagimiz karsilasmaya odaklanacagiz. Çalismalarimiz galibiyet üzerine olacak” dedi.

ERKEK VOLEYBOL TAKIMI OSMANIYE’DE GÜLDÜ

Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takimi ise Pazar günü deplasmanda karsilastigi Osmaniye Istiklal Ortaokulu’nu 3-0 yenerek haftayi galibiyet ile kapadi. 2.yarida ard arda alinan galibiyetler ile yükseliste olduklarinin altini çizen Antrenör Serdar Pehlivan, “ Sporcularimiz gerçek gücünü sahaya yansitinca iyi neticeler almak kaçinilmaz oluyor. Bu durum bizleri mutlu etmekte.  Hafta sonu lider Erzin Yesilkentspor ile oynayacagiz. Kazanip çikisimizi sürdürmek istiyoruz” diye konustu.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli